Reinout,

Heemstede

“Bij ons moest in de garage asbest verwijderd worden en wij wilden er een vliering in. Johan heeft dat prima begeleid en een goede, robuuste vloer gemaakt. Johan is heel correct, vertrouwenwekkend in de omgang en werkt netjes. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.”

Fam. Rijlaarsdam,

Hoofddorp

“Johan heeft bij ons een dakopbouw gerealiseerd. Vanaf het eerste gesprek een hele goede indruk van deze eerlijke praktijkman gekregen, wat een vakman! Korte duidelijke en altijd snelle communicatie, en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Johan werkt samen met een goed stel zzp-ers die ook meedenken in oplossingen. Wij zijn heel erg tevreden met dit resultaat! Voor ons is Van Vorden bouw een betrouwbare partner gebleken die wij aan iedereen kunnen aanbevelen.”

Matthijs Vos,

Heemstede

“Erg blij met de keuze voor Van Vorden Bouw. De verbouwing ging heel soepel en de samenwerking met Johan en de onderaannemers was erg prettig. Echte vakmensen! Met een zeer mooi eindresultaat. Zeker aan te raden!”

George Verdam,

Haarlem

“Van Vorden bouw heeft bij ons een totaal verbouwing gemaakt. Een dakopbouw, uitbouw en binnen een gehele renovatie. Dit alles in slechts 2,5 maand, hard werkend team met zeker vakmensen. Van Vorden Bouw heeft er een klant voor het leven bij, op naar de volgende klus. Vriendelijk bedankt Familie Verdam.”

Mari Koning,

Haarlem

“Uitermate professioneel geholpen door Johan. Hij heeft een zwaar constructieve verbouwing erg goed uitgevoerd (weghalen en opvangen dragende muur). Ook constructieve gebreken die daarbij naar voren kwamen heeft hij moeiteloos opgelost. Ook dacht hij met veel geduld mee over oplossingen en was de communicatie vlot en leuk. Dikke aanrader!”

Noa Brand,

Velserbroek

“Goede ervaring met Van Vorden Bouw. Heeft bij ons het stalen portaal geplaatst voor de aanbouw. Goed advies gekregen, en super uitgevoerd!”

W. van den Hoff,

Hoofddorp

“Na eindelijk een besluit te hebben genomen om te gaan verbouwen zijn we terecht gekomen bij ‘van Vorden Bouw’. Na het eerste kennismaking gesprek met Johan van Vorden, bleek al snel dat we een juiste keuze hadden gemaakt. Het enthousiasme, betrokkenheid, de adviezen en inzicht van Johan waren tekenen aan ons dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Tijdens het gehele traject was er goed overleg en vooral flexibiliteit m.b.t. inzichten etc. Kortom… twijfel geen moment wanneer u op zoek bent naar een betrokken en vakkundige aannemer op elk gebied van verbouwen en renovatie projecten.”

Sonja de Lange,

Haarlem

“Johan en zijn team hebben uitstekend werk verricht, bij het aanpassen van onze nieuwbouwwoning. Johan is erg prettig en pro-actief in zijn communicatie naar zijn klanten toe. Voor het meest ingewikkelde probleem of wens is er een oplossing gevonden. Johan heeft bovendien een team van zeer kundige en sympathieke vaklui. Voor een volgende klus vragen wij weer Johan.”

Andrea Heij,

Haarlem

“Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met Johan van Vorden. Niet alleen komt hij zijn afspraken na en is hij deskundig, hij heeft ook een heel goed team aan vakmensen om zich heen verzameld (loodgieter, stukadoor, tegelzetter en elektricien) zodat het eindresultaat prachtig is geworden! Johan voerde op alle werkzaamheden de regie en ik kon de gehele verbouwing met een gerust hart aan hem overlaten. Johan heeft goede ideeën en oplossingen en luisterde daarnaast ook goed naar wat ik zelf wilde. Tot slot maakte hij gedetailleerde offertes en besprak het gewenste meerwerk van te voren, zodat ik achteraf niet voor verrassingen kwam te staan. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Kortom, ik kan Johan van Vorden van harte aanbevelen!”

Chantal vd Peet,

Bedrijf Bloem W&S

“Wij hadden een bedrijfsruimte gehuurd met ons bedrijf, maar dat bestond uit 1 grote ruimte. We wilden er graag een aparte spreekruimte in en daarnaast moest ons lunchgedeelte een soort van gescheiden zijn van onze werkruimte. Ook wilden wij graag bijzondere, mooie bureaus en kasten. Ik heb het contact met Johan van Van Vorden Bouw als zeer prettig ervaren. Erg meedenkend met wat wij wilden en hij kwam regelmatig met goed advies. Het resultaat is verbluffend mooi! We krijgen regelmatig bezoek die allen zeer verrast op onze inrichting reageren. Johan is snel, accuraat, heeft nette onderaannemers, denkt mee met je als klant, komt zijn afspraken na en is bovenal een vrolijke en toegankelijke persoonlijkheid. Ik kan een ieder Van Vorden Bouw aanbevelen!”

Bart Jan Scholte,

Aerdenhout

“Na 40 jaar achterstallig onderhoud, moest ons huis flink worden verbouwd. Johan van Vorden maakte deel uit van ons verbouwingsteam. Naast het strakke timmerwerk heeft Johan bij ons ook de trapleuning compleet gerenoveerd en het traphek gelast. Dit is echt zeer mooi geworden! Het leuke van Johan is dat hij betrokken is en het ook echt mooi wilt maken. Ook denkt hij actief mee en zoekt hij altijd naar een juiste oplossing. Kortom, Johan levert perfect werk en komt zijn afspraken na. Zelfs toen we lekkage hadden, kwam hij direct om hulp te bieden. Ik kan hem iedereen aanbevelen.”

Paul,

Santpoort-Noord

“Johan en zijn team zijn vakkundig in alle opzichten. Meedenkend met al onze wensen en Johan levert een knap stuk werk af. Zijn ervaring en kunde is duidelijk terug te zien in ons huis uit 1900. Nieuwe ramen, kozijnen, dorpels om maar wat te noemen, zijn allen vakkundig vervangen of aangepast aan de stijl van ons huis. De kwaliteit- prijs verhouding is echt heel goed en Johan staat echt voor het afleveren van een mooi stuk werk. Johan was zeer betrokken bij al onze ideeën en kwam zelf met mooie oplossingen wat ons oude huis zeer ten goede kwam. Een vakman en harde werker die staat voor kwaliteit. Aannemer nodig…dan is Johan de persoon die je hebben wilt.”

Maarten,

Haarlem

“Enthousiast en met je meedenkend. Prijs – kwaliteit verhouding heel goed. Na de klus wordt alles netjes achter gelaten. Johan heeft nu een aantal klussen voor ons gedaan en we hebben veel vertrouwen in hem en dat is toch belangrijk als je iemand in en aan je huis laat werken. We hebben Johan al aan veel mensen in onze omgeving aanbevolen.”

David Schenk,

Haarlem

“Verbouwen is een van de meest stressvolle zaken, maar als je in zee gaat met het team van Johan van Vorden dan ga je voor kwaliteit en zekerheid! Johan denkt met je mee, is attent en komt al zijn afspraken na. Johan heeft met zijn team ons jaren 30 huis verbouwd alsof het zijn eigen huis is.”